TEST: MeacoFan 1056 bordvifte

Vi har tatt en grundig titt på MeacoFan 1056, en innovativ og avansert vifte designet for å gi deg en behagelig kjøling i varme sommerdager. Med sitt elegante utseende og imponerende funksjoner har denne viften fått mye oppmerksomhet. La oss dykke inn i detaljene og se om den lever opp til forventningene!

MeacoFan 1056: Kort oppsummert

 • Svært stillegående vifte med kraftig DC-viftemotor
 • Flytter luften alle retninger
 • Fjernkontroll inkludert
 • Nattmodus for en behagelig søvn
 • Stilrent design med bærehåndtak i skinn
9.3Redaktørens vurdering
Mer stillegående vifte skal du lete lenge etter!

MeacoFan 1056 imponerer i alle ledd, og leverer en stillegående luftstrøm som svært få andre vifter klarer. Er du opptatt av lydnivå er dette åpenbart viften for deg!

Design
9
Viftekapasitet
10
Støynivå
10
Pris
8
Fordeler
 • Svært stillegående
 • Roterer både vertikalt og horisontalt
 • 12 viftehastigheter
 • Tilnærmet lydløs på laveste hastighet
 • Nattmodus
 • ECO-modus med automatisk regulering
 • Fjernkontroll inkludert
Ting å tenke på
 • Stor i størrelse
 • Ingen styring over WiFi/app

Design og byggekvalitet

MeacoFan 1056 kommer i et slankt og moderne design som vil passe inn i ethvert interiør. Den har en robust konstruksjon og høy byggkvalitet, som gir en solid følelse når du håndterer den. Viften har også en justerbar sokkel som gjør det mulig å plassere den i forskjellige vinkler, slik at du kan rette luftstrømmen akkurat dit du ønsker.

Ytelse og funksjonalitet

Det som virkelig skiller MeacoFan 1056 fra andre vifter er dens imponerende ytelse og funksjonalitet. Den har en kraftig motor som gir en kraftig luftstrøm, til tross for sin kompakte størrelse. Med 12 ulike viftehastigheter kan du enkelt justere hastigheten etter dine preferanser. Viften har også et nattmodusalternativ som reduserer støyen og senker viftehastigheten for en mer behagelig søvn.

En annen imponerende funksjon er den oscillerende bevegelsen som sprer kjølig luft jevnt rundt i rommet. Dette gjør at du kan nyte den avkjølende effekten uansett hvor du befinner deg i rommet. MeacoFan 1056 har også en timerfunksjon som lar deg stille inn viftens driftstid, slik at du kan spare strøm når du ikke trenger kjøling.

Støy og energieffektivitet

Når det gjelder støynivået, er MeacoFan 1056 imponerende stille, spesielt på lavere viftehastigheter. Dette gjør den ideell for bruk både på soverommet og på kontoret. Når det gjelder energieffektivitet, er viften Energy Star-sertifisert, noe som betyr at den er designet for å bruke minimalt med strøm samtidig som den gir god ytelse.

MeacoFan 1056 i aksjon – se alle funksjonene på betjeningspanelet på viften eller fjernkontrollen.

Brukervennlighet

MeacoFan 1056 er enkel å bruke og har en intuitiv kontrollpanel som gir deg full kontroll over viftens funksjoner. Den leveres også med en fjernkontroll, slik at du kan justere innstillingene uten å måtte reise deg. Monteringen av viften er enkel og tar bare noen få minutter.

Konklusjon

MeacoFan 1056 er uten tvil en av de beste viftene på markedet. Med sin imponerende ytelse, stille drift og brukervennlige funksjoner, vil den garantert holde deg avkjølt på varme sommerdager. Den solide konstruksjonen og det moderne designet gjør den til et flott tillegg til ethvert rom. Hvis du leter etter en pålitelig og effektiv vifte, er MeacoFan 1056 et utmerket valg.

The MeacoFan combines market leading DC technology with a large airflow giving you a quiet, low energy fan that moves a large amount of air to keep you cool all summer long (…).

The DC technology has three major benefits: low noise level, low running costs and a longer lifespan.

Quiet Mark UK – MeacoFan 1056 Air Circulator
MeacoFan 1056 er Quiet Mark-sertifisert, noe som sikrer et svært lavt lydnivå. Klikk her for å lese testen

Hvem står bak?

Dette nettstedet driftes og utvikles av Hem Media under organisasjonsnummer 930 713 856.

Hvem står bak?

Forbrukerelektronikk tester husholdningsprodukter og andre elektroniske produkter for forbrukere, sånn at du skal føle deg trygg på valget ditt.

 

© 2023 / Forbrukerelektronikk.no / Alle rettigheter reservert / Med forbehold om feil i tester og sammenlikninger​

Norges ledende tester av forbrukerelektronikk
Logo